Ареометр, 0-40%, Ridni
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Опис
Інформація для замовлення
Ареометр для цукру використовують для контролю процесу бродіння під час приготування браги, вина або пива в домашніх умовах. Цукромір допомагає визначити показник концентрації цукру в цукрозміщених розчинах. Показання відраховують по нижньому краю меніска при температурі рідини 20±2 ºС.
Спосіб використання: для вимірювання необхідно опустити ареометр в цукрозміщувальну рідину і дати можливість вільно плавати, не торкаючись стінок судини.
Характеристики:
- шкала: 0-40%;
- ціна поділу: 1%;
- максимально допустима похибка: +- 0,5 % (при вимірі при 20 ° С);
- довжина ареометра: 300 мм;
- рекомендований об'єм циліндра для занурення ареометра не менше 250 мл;
- у комплекті: ареометр, жорсткий пластиковий тубус.
Виробник: Ridni, Індія.
- Ціна: 119 ₴